Dopping mentes irányelv


Valljuk, hogy a különböző doppingszerek és egyéb illegális teljesítményfokozók használata a sportolás területén kívül esnek; teljes mértékben támogatjuk a Nemzetközi Doppingellenes Szervezet (WADA) munkáját.  Hiszünk abban, hogy elérhetjük a képességeink határát, ezt azonban túllépni nem ajánlott. Az OTE termékek előállításánál különös figyelmet fordítunk arra, hogy ne használjunk kétes eredetű vagy tiltott összetevőket (Nemzetközi Doppingellenes Szabályzat 2013).

Minőségbiztosítás

Meggyőződésünk, hogy nem pusztán a legkiválóbb minőségű alapanyagok használata szükséges ahhoz, hogy a piacon elérhető táplálékkiegészítők közül a legjobbat biztosítsuk; hanem meg kell felelnünk a gyártási szabványok legmagasabb elvárásainak is.

A termékeink előállításához szükséges eszközöket a Brit Kiskereskedelmi Konzorcium (BRC) „A” kategóriába sorolta. A gélek és porok gyártása során megfelelünk a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO 9001-2008), valamint a helyes gyártási gyakorlat (GMP) alapelveinek. 

Annak érdekében, hogy minimalizáljuk annak kockázatát, hogy tiltott anyagok kerülnek a termékeinkbe, kizárólag a WADA által elfogadott összetevőkből dolgozunk. Minden termékünket kóddal látjuk el, és elérhető az összetevők részletes leírása is.