Rólunk

Az elmúlt években, ahogy egyre aktívabban kezdtem kerékpározni, többféle sporttáplálék-kiegészítő terméket kipróbáltam, de itthon nem találtam megfelelőt: általában túlcukrozott, ragadós zseléket, italporokat kaptam az üzletekben. Fél évet töltöttem Angliában, ahol volt lehetőségem kipróbálni az OTE géleket, ekkor volt az első pozitív csalódásom. Nem csak ízében, hanem összetevőit tekintve is rendkívül jól "összerakott" termékre leltem.

Tavaly a feleségemmel úgy döntöttünk, a hazai sportolók számára is szeretnénk a táplálék-kiegészítők kínálatát színesíteni. Ennek érdekében felvettük a kapcsolatot brit ismerőseinken keresztül az OTE Sports vezetőivel. Az OTE repertoárjából eddig minden terméktípus kiválónak bizonyult.

Családi vállalkozásként működünk; elsősorban nem a profitszerzés motivál bennünket, hanem az, hogy a hazai sportolók számára magas minőségű táplálék-kiegészítőket biztosítsunk elérhető áron.

A termékeket mi is folyamatosan használjuk, teszteljük versenyeken és szabadidős tevékenységeink közben. Rendszeresen kerékpározunk, futunk, túrázunk, focizunk, kettlebellezünk. Az általunk árult termékek minden alkalommal elkísérnek minket, és hozzájárulnak teljesítményünk javulásához.