Rólunk

Az elmúlt években, ahogy egyre aktívabban kezdtem kerékpározni, többféle sporttáplálék-kiegészítő terméket kipróbáltam, de itthon nem találtam megfelelőt: általában túlcukrozott, ragadós zseléket, italporokat kaptam az üzletekben. Fél évet töltöttem Angliában, ahol volt lehetőségem kipróbálni a SiS géleket, ekkor volt az első pozitív csalódásom. Nem csak ízében, hanem összetevőit tekintve is rendkívül jól "összerakott" termékre leltem.

Tavaly a feleségemmel úgy döntöttünk, a hazai sportolók számára is szeretnénk a táplálék-kiegészítők kínálatát színesíteni. Ennek érdekében felvettük a kapcsolatot egy SiS nagykereskedéssel, és brit ismerősök ajánlására a pár éve indult OTE Sports céggel is. Az OTE termékei Magyarországon csak nálunk elérhetőek. Az OTE repertoárjából eddig minden terméktípus kiválónak bizonyult, a SiS esetében viszont úgy döntöttünk, csak a géleket és pezsgőtablettákat árusítjuk tovább.

Családi vállalkozásként működünk; elsősorban nem a profitszerzés motivál bennünket, hanem az, hogy a hazai sportolók számára magas minőségű táplálék-kiegészítőket biztosítsunk elérhető áron.

A termékeket mi is folyamatosan használjuk, teszteljük versenyeken és szabadidős tevékenységeink közben. Rendszeresen kerékpározunk, futunk, túrázunk, focizunk, kettlebellezünk. Az általunk árult termékek minden alkalommal elkísérnek minket, és hozzájárulnak teljesítményünk javulásához.